Opstart af nyt hvalpehold sker med info-aften. Tirsdag d.27-8-2024 kl 19:00 uden hund. Træning starter Søndag D. 1-9-2024 kl 11:30 Tilmelding er nødvendig til Carl Reincke 7167 2389

Derefter starter træningen søndag kl. 11:30.  Det er vigtigt, at man medbringer rigtig mange godbidder, som skal være små og bløde, og at man har en fast line på hunden (uden ringe) , ikke fleks line, men det er alt sådan noget I vil blive orienteret om på info aftenen. Glæder os til at se jer????????
Hvalpehold ......
Dch Mariager´s kursushold henvender sig til hvalpe og unghunde, der endnu ikke kender til den grundlæggende lydighed. Det vil sige de helt fundamentale kommandoer. Vi arbejder med begreber som lederskab og tillid. To helt ultimative forudsætninger for at din hund vil "adlyde" og opføre sig som du ønsker.
Lineføring - at gå pænt uden at trække, tryghed, indkald, lydighed - at "sitte", at dække, at blive stående... Lederskab - hunden lærer hvem der bestemmer
gennem øvelser. De værktøjer du får med hjem fra kurset, giver dig de bedste betingelser for at tackle de mest almindelige situationer i hverdagen.
Resultatet er en harmonisk og glad hund, der er nem at omgås og som vil elske at være sammen med dig.

Generelt:
Husk at den træning, der giver størst udbytte foregår derhjemme! Såfremt du ikke kan komme eller kommer senere til træningen, bedes du sørge for at meddele dette til din træner så hurtigt som muligt.

Nyheder

Sponsorer