Opstart af nyt hvalpehold sker med info-aften. Tirsdag d. 11 maj 2021 kl19 uden hund. Tildmelding er nødvendig til Lis 23208764 eller Bent 21220211

Derefter starter træningen søndag kl. 12. Vi træner tirsdag aften kl. 19 og søndag kl. 12. Man er velkommen begge dage. Det er vigtigt, at man medbringer rigtig mange godbidder, som skal være små og bløde, og at man har en fast line på hunden (uden ringe) , ikke fleks line, men det er alt sådan noget I vil blive orienteret om på info aftenen. Glæder os til at se jer????????
Hvalpehold ......
Dch Mariager´s kursushold henvender sig til hvalpe og unghunde, der endnu ikke kender til den grundlæggende lydighed. Det vil sige de helt fundamentale kommandoer. Vi arbejder med begreber som lederskab og tillid. To helt ultimative forudsætninger for at din hund vil "adlyde" og opføre sig som du ønsker.
Lineføring - at gå pænt uden at trække, tryghed, indkald, lydighed - at "sitte", at dække, at blive stående... Lederskab - hunden lærer hvem der bestemmer
gennem øvelser. De værktøjer du får med hjem fra kurset, giver dig de bedste betingelser for at tackle de mest almindelige situationer i hverdagen.
Resultatet er en harmonisk og glad hund, der er nem at omgås og som vil elske at være sammen med dig.
Målsætning:
Holdet skal ved afslutningen af træningsperioden kunne udføre de øvelser, som er beskrevet under kursustestens indhold. Der vil samtidig blive lagt vægt på at,
få et godt forhold til sin hund samt forståelse for hundens behov. Testen er kun et krav for at få diplom, men er samtidig et redskab til at planlægge videre træning.
Generelt:
Husk at den træning, der giver størst udbytte foregår derhjemme! Såfremt du ikke kan komme eller kommer senere til træningen, bedes du sørge for at meddele dette til din træner så hurtigt som muligt.

Nyheder

Sponsorer