Ønsker du flere oplysninger om feks. eftersøgningstjenesten eller> hundeadfærdskonsulent så tryk på Landsforeningen, herefter se under kontakt.


Alle nyheder finder du under medlemsnyt 

Tema aften Dyrlæge  Tryk på tekst

Lokalkurrence Hadsund Tryk på tekst

Nyhedsbrev 1 halvår 2023.pdf Tryk på tekst

En stor lysende nyhed !

Vi er rigtig glade i DcH Mariager. Vi har fået nye lamper på træningsbanerne, og ny belysning på parkeringsplads, så nu kan vi se den mørke tid i møde med bevidstheden om, at vores lys fungerer. Der var nogle af de gamle lamper, der var blevet noget svage, og et par stykker var sprunget og en enkelt stod og blinkede, så det er rigtig dejligt.

For at det har været muligt, at få alle 17 lamper udskiftet af professionel arbejdskraft, og fået nogle udvendige stik gjort lovlige efter nye regler, har vi været ude at søge midler fra fonde. Vi er dybt taknemmelige for de midler vi har fået tildelt. Det drejer sig om 40.000 kr. fra ELRO fonden, og 37.700 fra NORLYS Fonden. Det er så dejligt, og en donation der kommer alle medlemmer tilgode, og gør det rart at være på pladsen, når det er mørkt. Tusind tak til de to fonde.


Opstart af nyt hvalpehold sker med info-aften. Tirsdag 22 August kl.19 uden hund. Træning starter Søndag 27 august kl 11:30. Tildmelding er nødvendig til Carl 71672389 

 

DcH står for Danmarks civile hundeførerforening og blev stiftet i 1937. I Mariager år 1977

DcH´s formål er dels at virke for anvendelse af hundens evner og færdigheder til konkurrencesport og til at få et godt liv med familien, dels at medvirke til fremme og forbedringer af vilkårene for hunde generelt.

DcH er en landsdækkende forening for alle hunderacer og blandinger. Foreningen er opdelt i 6 kredse som igen er opdelt på 121 lokalforeninger og med hunden som interesseområde.

DcH har sloganet "DcH for alle", hvilket vil sige, at man kan komme til træning med en hvilken som helst hund ligegyldig om den er stor eller lille, race eller blanding. Der er lige muligheder for alle.

Man kan nøjes med den grundlæggende hvalpetræning eller vælge, at gå videre og blive mere specialiseret inden for lydighed, agility, brugshundetræning eller som familiehund.
Man kan gå til konkurrencer i lydighed, agility, og nose work. Man kan også træne for hyggens skyld og det sociale samvær med sin hund og holdkammeraterne.

Kaj Munk har skrevet et digt som passer perfekt når man er så heldig, at være hundeejer.”Bare en hund” er der mennesker, der siger.

Er det ”bare” at et andet liv har sluttet sig til mit,

at en hale klapper i gulvet af glæde ved at høre min stemme,

at en snude fortroligt stikker sig ind i min hånd,

at to øjne røber mig verdener af tillid og hengiv

 

 
 

 
 
 
 
 
 

Nyheder

Sponsorer