Lokalkonkurrence 2020

Opstart af nyt hvalpehold sker med info-aften. Tirsdag d. 26 januar 2021 kl19 uden hund. Tildmelding er nødvendig til Lis 23208764 eller Bent 21220211


 

Danmarks civile Hundeførerforening .......

DcH står for Danmarks civile hundeførerforening og blev stiftet i 1937. I Mariager år 1977

DcH´s formål er dels at virke for anvendelse af hundens evner og færdigheder til konkurrencesport, dels at medvirke til fremme og forbedringer af vilkårene for hunde generelt.

DcH er en landsdækkende forening for alle hunderacer og blandinger. Foreningen er opdelt i 6 kredse som igen er opdelt på 121 lokalforeninger og med hunden som interesseområde.

DcH har sloganet "DcH for alle", hvilket vil sige, at man kan komme til træning med en hvilken som helt hund ligegyldig om den er stor eller lille, race eller blanding. Der er lige muligheder for alle.

Man kan nøjes med den grundlæggende hvalpetræning eller vælge, at gå videre og blive mere specialiseret inden for lydighed, agility, brugshundetræning eller bare som familiehund.
Man kan gå til konkurrencer i lydighed, agility. Man kan også bare træne for hyggens skyld og det sociale samvær med sin hund og holdkammeraterne.

Kaj Munk har skrevet et digt som passer perfekt når man er så heldig, at være hundeejer.”Bare en hund” er der mennesker, der siger.
Er det ”bare” at et andet liv har sluttet sig til mit,
at en hale klapper i gulvet af glæde ved at høre min stemme,
at en snude fortroligt stikker sig ind i min hånd,
at to øjne røber mig verdener af tillid og hengiv

 

 
 
 
 
 
 
 
 

Nyheder

Sponsorer